חייבים בהוצאה לפועל שלא מסדירים את חובותיהם עלולים למצוא את עצמם מהר מאוד תחת סנקציות שונות, החל מעיכוב יציאה מהארץ וביטול רשיון הנהיגה, ועד לעיקול הבית והמטלטלין. במקרים של חוב מזונות בהוצאה לפועל אפילו מאסר עומד על הפרק.
אם כן, מה חשוב לדעת כאשר מבצעים הסדר חובות בהוצאה לפועל? וכיצד עורך דין יכול לסייע?
קיימים מספר תחומים שיש לגעת בהם כאשר מבקשים לבצע הסדר חובות בהוצאה לפועל.
חייב עם מס' תיקים בהוצאה לפועל יכול להגיש בקשה לאיחוד התיקים. במצב זה הוא יצטרך לשלם סכום כסף בכל חודש, והכסף יתפזר בין הנושים והחובות.
ביצוע איחוד תיקים זהו שלב הכרחי, שכן הוא יוצר לחייב סדר, גורם לתשלום של כל החובות, ובכללי מהווה בין השלבים הראשונים בסגירת החובות.
רבים מהחייבים לא מבצעים תשלומים ו"מתעלמים" מהמצב עד שמגיעות הסקנציות למיהן.
סנקציות כמו עיקול משכורת ועיקול חשבון הבנק הן קריטיוץ ויוצרות עוגמת נפש רבה.
במקרי הגבלות ועיקולים למיניהם יש צורך לפעול במהירות על מנת לטפלם.
זה החלק של המשא ומתן. התמקחות תוך כדי הכרה של החוק לבורתיו הינה הליך שאין להמעיט בחשיבותו, שכן הוא יכול לחסוך כספים רבים.
שכירה של שירותיו של עורך דין מומלץ עלולה להשתלם מאוד, שכן עורך דין בעל ניסיון בהוצאה לפועל יכול להפחית חובות באופן משמעותי ולעיתים אף לקבל הפטר חוב (מחיקת החוב).
עורך דין להוצאה לפועל הינו עורך דין המתמחה בחוק ההוצאה לפועל, תשכ"ז -1967 ובעל ניסיון אל מול הגופי הגבייה למיניהם.
ניסיון זה יביא לקיצור הליכים, הגשת טפסים רלוונטים, חסיכה של עוגמת נפש ובעיקר – ראש שקט.
עורך הדין דן מור הינו עורך דין המתמחה בגביית חובות ובהוצאה לפועל, וילווה אותכם יד ביד בהליך על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר תוך כדי שמירה על האינטרסים שלכם, והגעה לתוצאות הטובות ביותר.
תיקון BDI שלילי - חוק נותני אשראי
לקוחת משרד עו"ד דן מור זכתה בתיקון נתוניה הפיננסים במערכות בנק ישראל ותיקון ציונה הפיננסי במדד ה-BDI, המאפשר לה קבלת הלוואות לפי הדין